Πρόστιμο 120.000 λίρες στη Μάντσεστερ Σίτι για… πέσιμο στον διαιτητή

Πρόστιμο 120.000 λιρών επιβλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), επειδή οι παίκτες της περικύκλωσαν τον διαιτητή κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας (3-3) εναντίον της Τότεναμ στην Premier  League, νωρίτερα αυτό το μήνα. Αρκετοί παίκτες της Σίτι περικύκλωσαν τον διαιτητή Σάιμον Χούπερ στο παιχνίδι στις 3 Δεκεμβρίου, επιεδή σταμάτησε το παιχνίδι ενώ ο Τζακ Γκρίλις βρισκίτα τετ α τετ , δίνοντας ένα φάουλ στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Η Μάντσεστερ Σίτι FC παραδέχτηκε ότι απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι παίκτες της που συμπεριφέρθηκαν με απρεπή τρόπο κατά τη διάρκεια του 94ου λεπτού. Μια ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή επέβαλε αυτήν την κύρωση μετά από ακρόαση», ανακοίνωσε σήμερα (18/12) η FA.

Συνταξιούχοι: Πληρώθηκε το επίδομα των 150 ευρώ
Προηγούμενο άρθρο Συνταξιούχοι: Πληρώθηκε το επίδομα των 150 ευρώ
Επόμενο άρθρο Το κέρδος του ανικανοποίητου…
Το κέρδος του ανικανοποίητου…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News