Ροτέισον… στοχευμένα και με ισορροπία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα χαρτιά του αυτές τις μέρες για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο στόχος είναι να διατηρήσει “φρέσκους” κάποιους παίκτες για το ματς με τον Παναιτωλικό, είτε παίζοντας ως αλλαγή σήμερα είτε και καθόλου εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα.

Οι αλλαγές του έμπειρου τεχνικού θα έχουν επίκεντρο τη μεσαία γραμμή όπου Ντουκουρέ και Γκαρθία είναι πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού, με Τζούρασεκ και Βερστράτε να διεκδικούν την άλλη θέση κατά σειρά.

Πίσω στην άμυνα η απουσία του Φεράρι θα φέρει τον Φατόρε στα πλάγια μπακ μαζί με τον Οντουμπάζιο. Στα στόπερ υπάρχουν τρεις παίκτες για δύο θέσεις και με τον Βέλεθ να είναι ίσως ο πιο σίγουρος. Ο Κουέστα εκτός απροόπτου θα είναι στο τέρμα.

Στην επίθεση ένας εκ των Σουλεϊμάνοφ-Σαβέριο θα πάρει ανάσες, με τους Παναγίδη-Μπένετ να διεκδικούν τουλάχιστον μία θέση ενώ υπάρχει και η επιλογή του Φετφατζίδη.

Στην κορυφή της επίθεσης οι πιθανότητες είναι σχετικά μοιρασμένες ανάμεσα σε Σαμόρα-Μορόν και με τον πρώτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα.

Προτεινόμενα Άρθρα