Σέζνι: «Ένιωσα πως θα πεθάνω στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ»

από AllAboutARIS

Ο Βόιτσεχ Σέσνι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έζησε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της καριέρας του.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για τα προημιτελικά του Europa League και συγκεκριμένα λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα του Τορίνο, ο Πολωνός τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στο στήθος και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του. Ωστόσο οι πόνοι αποχώρησαν αργότερα με τον ίδιο μέχρι και σήμερα μιλάει για τον «εφιάλτη» που έζησε, κατά τον οποίο φοβήθηκε ακόμα και για τη ζωή του.

«Πίστευα πραγματικά ότι ήμουν έτοιμος να πεθάνω, ήταν κάτι τρομακτικό. Αφού έδωσα πάσα σε έναν συμπαίκτη μου, ένιωθα πως η καρδιά μου ήταν να εκραγεί στο στήθος μου. Κατά τη διάρκεια ενός κόρνερ είπα στον Μίλικ πως δεν ένιωθα καλά αλλά οι αντίπαλοι το είχαν ήδη χτυπήσει. Ο πόνος στο στήθος ήταν τρομακτικός και ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι συνέβη, ίσως κάποιο πρόβλημα στο στήθος ή στην σπονδυλική στήλη», τόνισε ο Σέσνι στο «Canal Plus sport Polonia».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα