“Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο του χρόνου” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 για την πορεία του στον ΑΡΗ και τις προσδοκίες της επόμενης σεζόν.

Φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 βρέθηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος θα παραμείνει για λίγες ακόμα μέρες στην Ελλάδα ώστε να απολαύσει τον ήλιο όπως δήλωσε!

Για τη πορεία του στον ΑΡΗ και την προσωπική του απόδοση τη φετινή σεζόν: “Θέλω να ξεχάσω τη πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, ήταν δύσκολο που ήμουν εκτός ενώ ένιωθα μέρος της οικογένειας του ΑΡΗ. Θέλω να κρατήσω μόνο τις όμορφες αναμνήσεις από τη φετινή σεζόν.”

Αν νιώθει ικανοποιημένος για τα όσα πέτυχε φέτος ο ΑΡΗΣ: “Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Όταν ξεκινούσε η χρονιά, έμοιαζε ικανοποιητική η 3η θέση αλλά στη διάρκεια της σεζόν ήμασταν σταθερά 2οι, οπότε αναπροσαρμόστηκε ο στόχος. Σίγουρα με λυπεί πολύ και ο αποκλεισμός στο κύπελλο. Είχαμε στόχο να κατακτήσουμε ένα κύπελλο, ωστόσο αυτό που συνέβη φέτος ίσως αποτελέσει οδηγό για την επόμενη χρονιά.

Για τις προσδοκίες της επόμενης σεζόν: “Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο προπονητή. Έχουμε όλα τα υλικά για να πετύχουμε κάτι καλύτερο.”

Προτεινόμενα Άρθρα