Στις ράγες η μεθόδευση για αλλαγή φορμάτ των πλέι οφ!

από AllAboutARIS

Την ημέρα της Γ.Σ. για την έγκριση προκήρυξης ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος… και όχι μόνο!

Η Super League όπως βλέπετε ανακοινώνει τις ημερομηνίες που θα υπάρξουν επαναληπτικές Γενικές Συνελεύσεις, αν δεν προκύψει απαρτία. Θυμίζουμε ότι το AllAboutARIS είχε αποκαλύψει ότι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουν να περάσουν το φορμάτ των πλέι οφ, δηλαδή με την έλλειψη απαρτίας στις δύο πρώτες Γ.Σ.

Για να δούμε ποιες ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες θα ξεφτιλιστούν στις προσεχείς συνελεύσεις και θα ακολουθήσουν ό,τι τους πουν οι μεγάλοι και ισχυροί μέντορες τους.

Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

2/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα