Στο 89ο γλίτωσε την ήττα η Θέλτα

από AllAboutARIS

Στο τέλος… έσωσε την παρτίδα η Θέλτα. Στο παιχνίδι της με τη Χετάφε κατάφερε να γλιτώσει την ήττα (1-1) στο 89ο λεπτό χάρη σε ένα γκολ του Αϊντο.

Η Θέλτα με τον τρόπο αυτό έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί ηττών που είχε στα τελευταία της τρία παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό ανέβηκε στους δύο βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες. Από την πλευρά η Χετάφε είδε να χάνεται μέσα από τα χέρια της μια μεγάλη νίκη η οποία και θα ήταν η πρώτη μετά από δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες που έχει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ έμεινε στον έναν πόντο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Χετάφε άνοιξε το σκορ με τον Ουνάι στο 43ο λεπτό στην μόνη φάση για γκολ που είχε στο ματς. Από την άλλη πλευρά η Θέλτα ήταν καλύτερη σε όλο το ματς αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Παρά το σοκ από το τέρμα που δεν κατοχυρώθηκε στο 15ο λεπτό, και το γκολ που δέχθηκε στο τέλος του πρώτου 45λέπτου δεν τα παράτησε και προσπάθησε για την ισοφάριση. Αυτή τελικά ήρθε προς το τέλος στο 89ο λεπτο με τον Αϊντό, σε φάση που ελέγχθηκε από το VAR για οφ-σάιντ.

Προτεινόμενα Άρθρα