ΣΦ ΑΡΗ Ευόσμου: “Ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ!”

από AllAboutARIS

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ Ευόσμου πήρε θέση για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος με ξεκάθαρα μηνύματα προς τον Θεόδωρο Καρυπίδη για αυτά που πρέπει να πράξει.

Αναλυτικά: 

“Μαχητικούς χαιρετισμούς σε όλα τα αδέρφια μας σε όλο τον πλανήτη! Δύσκολη βδομάδα,αλλά έτσι μάθαμε τον ΑΡΗ μας.Ποτέ δεν ήταν εύκολα,μακάρι κάποια στιγμή να γίνουν,αλλά μέχρι τότε εμείς θα είμαστε εκεί αηδιαστικά ενοχλητικοί,να κάνουμε τον απολογισμό μας,να χειροκροτάμε το σωστό και ρίχνουμε γκάζια όταν βλέπουμε κάτι στραβό ή όταν κάτι πάει να στραβώσει.

Η επόμενη μέρα για τη νέα σεζόν στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ ξημέρωσε και έχει να ανέβει ένα βουνό.Αυτό το βουνό όμως έχει μονοπάτια για να μας φτάσει στην κορυφή,γιατί ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ.
Η κορυφή έρχεται με παίχτες που έχουν ΔΙΨΑ για ποδόσφαιρο και όχι για ναργιλέδες και ποτάκια μια βδομάδα πριν το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς και αμέσως μετά την σφαλιάρα από ένα ντέρμπι στο Χαριλάου.Ποδοσφαιριστές που να διψάνε για διάκριση,να τελειώνει η προπόνηση και το μυαλό τους να είναι πως θα έρθει η Κυριακή για να τσαλαπατήσουν όποιον βρουν απέναντι τους.Να νιώσουν ΝΙΚΗΤΕΣ.Αλλά για να νιώσουν ΝΙΚΗΤΕΣ πρέπει να τους δώσει τα εφόδια η διοίκηση,να τραβήξει τα λουριά όποτε αυτό χρειάζεται,να εξοπλίσει το τεχνικό επιτελείο με όσα μέσα χρειάζονται,να είναι ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ,να γίνονται πράξη όσα τους τάζουνε.Να υπάρχει η νοοτροπία του ΝΙΚΗΤΗ,από το φροντιστή και αυτόν που κουρεύει το χορτάρι μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που εργάζεται σε αυτό το σύλλογο.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Π Ε Ν Τ Α Κ Α Θ Α Ρ Ο πέναλτι στο 91 και να μην έχετε κάνει ΠΟΥΤ@@@@ το ματς.Έπρεπε να την σύρετε μέχρι το βαρ και να τρώγατε άλλες 5 κόκκινες κάρτες παίχτες και πάγκος μαζί μέχρι να πάρετε το πέναλτι.
Αυτά που θα γράψουμε τώρα πρέπει να είναι ευαγγέλιο για τον κάθε πρόεδρο του ΑΡΗ μας
1. Βρες ένα προπονητή που θα τον στηρίξεις και θα του περάσεις την νοοτροπία του ΝΙΚΗΤΗ.Ο νικητής έρχεται μέσα από την ΕΠΙΘΕΣΗ και μόνο!
2. Παίκτες που να διψάνε για ποδόσφαιρο.Που να έχουν ποδοσφαιρική αλητεία,να ζούνε για αυτό.
3. Εξοπλισμός στο προπονητικό τιμ.
3+1 Ακαδημίες με παρόν και μέλλον.Χίλιες φορές κόψε 2 μεταγραφές και ρίξτα εκεί.
5. Σοβαρή προετοιμασία.
6. Στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.Ανθρώπους που γνωρίζουν καταστάσεις,έναν εκπρόσωπο τύπου να μην ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.
Μπορείς να τα κάνεις αυτά ; Θα σε στηρίξουμε.
Δεν μπορείς ; Βγες και πες το.
Υ.Γ Όταν ο σύνδεσμος βγήκε και μίλησε το καλοκαίρι όλοι βαρούσατε παλαμάκια και είμασταν τα κακά παιδιά.Ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος και μοιράζετε μπουλους.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ !
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΠΟΔΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ
ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΑΓΝΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

ΑΡΗΣ ΕΥΟΣΜΟΣ 1990″.

Προτεινόμενα Άρθρα