Σχεδόν… σίγουρα τα 60 εκατ. στα ταμεία της Μπάγερν για Λεβαντόβσκι!

από AllAboutARIS

Νέα δεδομένα φέρνει στο φως της δημοσιότητας σημερινό (18/07) ρεπορτάζ της «El Pais» αναφορικά με τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι από τη Μπάγερν Μονάχου στη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, οι Βαυαροί μπορεί να αισθάνονται ακόμα πιο χαρούμενοι και σίγουρα περισσότερο κερδισμένοι από ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα, χάρη στο ντιλ που πέτυχαν για την παραχώρηση του 33χρονου επιθετικού στους «μπλαουγκράνα»…

Ο λόγος; Πέραν των 45 εκατομμυρίων ευρώ που είναι «φιξ», τα μπόνους που μπήκαν στη συμφωνία των δύο ομάδων είναι αφενός μεγαλύτερα των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, αφετέρου ιδιαίτερα εύκολα να επιτευχθούν.

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, επικαλούμενη ανώνυμη πηγή μέσα από τη Μπάγερν, αλλά και ατζέντη που ενεπλάκη ενεργά στην υπόθεση, η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ μετά το τέλος του πρώτου χρόνου συμβολαίου του Λεβαντόβσκι με τους Καταλανούς.

Καθώς και πέντε εκατομμύρια ακόμα εάν καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League τις επόμενες σεζόν. Σύνολο, δηλαδή, 60 εκατομμύρια ευρώ… ξεκούραστα, θα έλεγε κανείς!

Προτεινόμενα Άρθρα