Τα λεπτά προς την αρχική ενδεκάδα…

Τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Βόλο σηματοδότησαν την επιστροφή του Λούκας Ρουπ στην αγωνιστική δράση, έπειτα από τη δίμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού.

Ο Γερμανός επανήλθε με τα περίπου δέκα λεπτά που αγωνίστηκε στην Τούμπα, “εκτοξεύοντας” τον χρόνο του χθες παίζοντας παραπάνω από μισή ώρα κόντρα στους Θεσσαλούς.

Η ενσωμάτωση του 32χρονου άσσου στο ροτέισον της ομάδας προχωράει με προσοχή αλλά και βάσει πλάνου, ώστε να αγωνιστεί βασικός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο παίκτης ενισχύει τον αγωνιστικό του ρυθμό, αισθάνεται καλύτερα και μέχρι αύριο είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει εάν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ίσως και αντί του Νταμπό.

Ο Γερμανός έχει πιθανότητες αλλά είναι νωρίς ακκόμα να ειπωθεί με σιγουριά κάτι για τα πλάνα του Τερζή.

 

Γενική είσοδος 15 ευρώ με ΑΕΚ!
Προηγούμενο άρθρο Γενική είσοδος 15 ευρώ με ΑΕΚ!
Επόμενο άρθρο Τρίκαλα: Έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα- Παραλίγο να τραυματιστούν μαθητές και εκπαιδευτικοί
Τρίκαλα: Έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα- Παραλίγο να τραυματιστούν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News