Τα τελειώματα προβληματίζουν και είναι σε πρώτο πλάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από την περασμένη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ μπήκε σε μία νέα εποχή. Πρώτα με τον Τόλη Τερζή και εν συνεχεία με τον Χερμάν μπούργος ο οποίος κράτησε τον Έλληνα τεχνικό στο πλευρό του.

Η αλήθεια είναι ότι κανένας από τους δύο δεν παρέλαβε έναν κακό ΑΡΗ. Πρόκειται όμως για έναν ΑΡΗ με ένα δεδομένο πρόβλημα στο γκολ. Και από τη στιγμή που δεν καλύφθηκαν οι άμεσες ανάγκες μπροστά -δηλαδή φορ- το τεχνικό τιμ καλείται να δουλέψει με το υπάρχον υλικό.

Το πρώτο στο οποίο εστίασε ο Τερζής, όταν ανέλαβε ως υπηρεσιακός, ήταν τα τελειώματα σε ροή φάσης. Ο Μπούργος διέκρινε πρόβλημα στην τελική απόφαση από τους παίκτες, ως παρατηρητής κόντρα στον ΠΑΟΚ και συμπεριλήφθηκε στις σημειώσεις που κράτησε από το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Στην προκειμένη περίπτωση διακρίνεται βέβαια και θέμα όσον αφορά την έλλειψη… εκτελεστών στην επιθετική γραμμή και φυσικά η απουσία ενός φορ στα επίπεδα που τον ήθελε η ομάδα αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει. Ωστόσο υπάρχει η πίστη, από την υπάρχουσα κατάσταση στον πάγκο, ότι η αποτελεσματικότητα της ομάδας θα βελτιωθεί μέσα από τη δουλειά που ήδη γίνεται και θα ενταθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα