Τα 23 λεπτά του Πάβιτσιτς…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ήταν η πρώτη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού. Και μέσα σε σχεδόν μισό χρόνο είναι το πρώτο φαβορί για να περάσει την πόρτα της εξόδου από τον ΑΡΗ.

Ο Κροάτης ήταν μία από τις επιλογές του Ρόμπερτ Παλίκουτσα το περασμένο καλοκαίρι, επιμένοντας μάλιστα αρκετά για τον παίκτη και τονίζοντας στους υπόλοιπους στην ομάδα ότι θα κάνει τη διαφορά.

Ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο με απολαβές περίπου 300 χιλιάδων ευρώ, μακριά όμως από τις προσδοκίες που υπήρχαν με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τις πρώτες ευκαιρίες στην Ευρώπη και τη μοιραία κόκκινη που δέχθηκε ως αλλαγή στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, ο 25χρονος μέσος έχασε την εμπιστοσύνη τόσο του Τόλη Τερζή αλλά και του Άκη Μάντζιου.

Με το φινάλε του 1ου γύρου ο Κροάτης μετράει μόλις δύο συμμετοχές και 23 αγωνιστικά λεπτά. Συγκεκριμένα έχει να αγωνιστεί από τις 3 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ενώ ήταν στον πάγκο κόντρα στην Κηφισιά. Έκτοτε βρίσκεται εκτός πλάνων του Μάντζιου ενώ το τελευταίο διάστημα το όνομά του είναι δηλωμένο και στο ιατρικό δελτίο.

Εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρο ότι ο Πάβιτσιτς δεν υπολογίζεται και δεν αποκλείεται σύντομα ο ΑΡΗΣ να μπει σε διαδικασία συζητήσεων για να βρει τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, είτε μένοντας ελεύθερος είτε πηγαίνοντας σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Έτσι ώστε να δημιουργηθεί χώρος τόσο στο ρόστερ όσο και στο μπάτζετ για να γίνει ενδεχομένως κάποια προσθήκη στον άξονα.

Προτεινόμενα Άρθρα