Τα 24ωρα του κεντρικού αμυντικού

από AllAboutARIS

Η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού για τον ΑΡΗ ήταν από τα τελευταία κομμάτια που απέμεναν για την συμπλήρωση του παζλ του φετινού ρόστερ των Κιτρινόμαυρων. Αλλά πλέον μετά και τον τραυματισμό του Γιακούμπ Μπράμπετς στο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, από προτεραιότητα έγινε ανάγκη.

Κι αυτό διότι ο Τσέχος δύσκολα θα προλάβει και το δεύτερο ματς με την Αραράτ, κάτι που σημαίνει πως ο ΑΡΗΣ έχει μείνει με μόλις δύο στοπερ. Τον Φαμπιάνο και τον Αηδόνη, με τον δεύτερο μάλιστα, σε πρώτη φάση, να μην έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, καθώς λογίζεται ως ξένος κι όχι ως γηγενής (έχει παίξει μόνο Γερμανία).

Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία 24ωρα, οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων βλέπουν πολύ πιο «ζεστά» την περίπτωση απόκτησης στόπερ και μάλιστα είναι «υποχρεωτικό», ο παίκτης που θα αποκτηθεί, θα πρέπει να είναι έτοιμος για να παίξει άμεσα.

Όπως έχουμε αναφέραμε μια τέτοια περίπτωση είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που επανήλθε στο προσκήνιο, καθώς ούτε χρόνο προσαρμογής θα χρειαστεί, ενώ επίσης κάνει κανονικά προετοιμασία με την Λέγκια Βαρσοβίας, που δεν τον υπολογίζει. Το αν θα γίνει τελικά κίνηση ή όχι, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ώρα.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Ρόουζ, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει στη λίστα του κι άλλους παίκτες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά ο ΑΡΗΣ κάνει άμεσα την κίνηση για στόπερ, θα πρέπει να την ολοκληρώσει σήμερα ή αύριο, ώστε ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να υπογράψει και να ταξιδέψει με την ομάδα στην Αρμενία. Αν δεν γίνει αυτό, τότε λογικά στη λίστα θα δηλωθεί ο Αηδόνης, καθώς υπάρχει περιθώριο δύο αλλαγών, μέχρι και ένα 24ωρο πριν από το πρώτο ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα