Τα… back to back μηνύματα στον Πάρντο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε με πολλές απουσίες και ανάγκη για ανάσες στον Βόλο… Ούτε τώρα όμως κατάφερε ο Ρούμπεν Πάρντο να βρει θέση στην αποστολή της ομάδας.

Ο Ισπανός χαφ… εμφανίστηκε τελευταία φορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο μάλιστα ξεκίνησε βασικός και με ακόμη μία εμφάνιση που δεν ικανοποίησε.

Ο 29χρονος χαφ πήρε πολλές ευκαιρίες μέχρι στιγμής και δεν αξιοποίησε καμία από αυτές, με τον Άκη Μάντζιο να του έχει στείλει τρία… μηνύματα. Ένα με την Κηφισιά και τα άλλα δύο στους αγώνες Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Ο παίκτης έχει μείνει εκτός αποστολής για τα τελευταία τρία παιχνίδια, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο Μάντζιος αφήνει δικαιολογημένα τον Ισπανό εκτός ροτέισον και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα τον επαναφέρει ξανά, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Αυτός που θα πρέπει σίγουρα να προβληματιστεί πρώτος είναι ο ίδιος ο Πάρντο, ώστε να προσπαθήσει περισσότερο και να κερδίσει ξανά την προσοχή του προπονητή αφού δύσκολα θα μπει ξανά στα πλάνα του με εμφανίσεις όπως αυτές που έχει συνηθίσει.

 

Προτεινόμενα Άρθρα