Τελική “πρόβα” για ΑΕΚ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στις προπονήσεις και περισσότερη… ΑΕΚ για τον ΑΡΗ σήμερα στο Ρύσιο, μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Άλαν Πάρντιου στους παίκτες.

Δύο μέρες απέμειναν για το κρίσιμο ματς με την Ένωση και ο Άγγλος περιμένει την ομάδα για την τελική “πρόβα”, έχοντας βάλει ήδη μία πρώτη βάση με το οικογενειακό δίτερμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο 61χρονος έδωσε μία πρώτη εικόνα των προθέσεών του, με τους Ενκουλού και Γκρέι να είναι τα νέα πρόσωπα που έδειξε να προορίζει σε πρώτη φάση για την ενδεκάδα.

Στις υπόλοιπες θέσεις φαίνεται δύσκολο να αλλάξει κάτι, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα όπως και αν θα γίνει η μεγάλη έκπληξη με τον Πίτερ Ετέμπο ή αν θα “σπάσει” το δίδυμο Νταμπό-Ντιόπ με τον Γκαρσία.

Ο Νιγηριανός θα είναι στην αποστολή και λογικά στον πάγκο, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στη σημερινή προπόνηση. Εκτός εάν ο Πάρντιου αποφασίσει να… ταράξει τα νερά στη μεσαία γραμμή, το οποίο μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Το άλλο σενάριο έχει περισσότερη λογική αλλά η χρησιμοποίηση των εσωτερικών μέσων (Μάνου, Ματέο) εμπεριέχει ρίσκο ανασταλτικά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα