Τελικός… πράξη πρώτη, με φόντο το Πανθεσσαλικό!

από AllAboutARIS

Ημέρα Κυπέλλου σήμερα για τον ΑΡΗ, μία εβδομάδα μετά την πρόκριση επί του Παναιτωλικού και με το θέμα της έδρας του τελικού να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Σήμερα το πρωί τα φώτα είναι στραμμένα στη συνεδρίαση της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, απουσία των δύο ομάδων και σε μία πρώτη επίσημη συζήτηση για τα δεδομένα για το γήπεδο που θα γίνει το ματς της 18ης Μαΐου.

Μετά την στοχευμένη προσπάθεια συγκεκριμένων κατευθύνσεων για το ΟΑΚΑ, πλέον όλα δείχνουν Βόλο λόγω του σωστού χειρισμού από πλευράς ΑΡΗ και φυσικά εξαιτίας των προβλημάτων που βάζουν “φρένο” στον Ολυμπιακό Στάδιο.

Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη και πάνω σε αυτή πάτησαν οι “κιτρινόμαυροι”. Πάνω σε αυτήν θα πατήσει από σήμερα και η ΕΠΟ, με την πρόθεση μέσα στις επόμενες μέρες να καλέσει τις δύο ομάδες σε νέα συνάντηση, παρουσία και του Αχιλλέα Μπέου με την ιδιότητα του Δημάρχου Βόλου, ώστε να βρεθεί μία λύση με το θέμα του κόσμου.

Η πρόθεση που υπάρχει είναι να δοθούν κάτι λιγότερο από 9 χιλιάδες εισιτήρια σε κάθε φιναλίστ, εφόσον όμως γίνει με κόσμο. Κάτι για το οποίο η ευθύνη είναι της ΕΠΟ και φυσικά της Πολιτείας που δεν πρέπει να αφήσει ένα τέτοιο παιχνίδι να γίνει μπροστά σε άδειες κερκίδες ή παιδιά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα