Τεν Χαγκ:«Δεν ανησυχώ για απόλυση, ακόμα κι αν χάσω από τη Λίβερπουλ»

από AllAboutARIS

Από το κακό στο χειρότερo η Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ δε θα συνεχίσει στην Ευρώπη από τη νέα χρονιά. Μάλιστα, η ομάδα του Τεν Χαγκ, έγραψε μια ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία της, αφού έγινε η μοναδική ομάδα της Premier League με 15 γκολ παθητικό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός δεν φοβάται για απόλυση, ακόμα κι αν χάσει από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ το απόγευμα της Κυριακής (17/12).

«Επικεντρώνομαι στο να κάνω αυτή την ομάδα να παίξει καλύτερα, εστιάζω στο να κάνω καλύτερους τους παίκτες. Αυτή είναι η ανησυχία μου. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία γιατί είμαι εδώ για να κερδίσω και πρέπει να κάνω την ομάδα να παίξει καλύτερα. Αν παίζεις καλά, ακόμα και τότε το καλό δεν είναι αρκετά καλό.

Είμαστε ασυνεπείς, οπότε πρέπει να δουλέψω με την ομάδα παίζοντας για μεγαλύτερα διαστήματα σε υψηλότερο επίπεδο. Μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε αυτή τη σεζόν και σίγουρα να βγούμε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, η ομάδα θα παίξει καλύτερα» τόνισε ο Ολλανδός, αν και τα σενάρια για απόλυση ολοένα και πληθαίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στις 18 Δεκεμβρίου του 2018 ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε απολυθεί από τη Γιουνάιτεντ, λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα