Τι ισχύει για το νέο φορμάτ και η μεθόδευση της μη απαρτίας!

από AllAboutARIS

Από την μία έχει πλάκα τα μέσα που ανήκουν στον Ιβάν Σαββίδη να αποθεώνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την άλλη έχει μεγαλύτερη πλάκα η παραπληροφόρηση πλέον να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλέον δεν κάνουν απλώς το άσπρο-μαύρο, αλλά η προπαγάνδα έχει χτυπήσει κόκκινο!

Η πρόταση του Αχιλλέα Μπέου για αλλαγή του φορμάτ του πρωταθλήματος, που τελικά την έκανε ο ΠΑΟΚ κατά δήλωση του Μάκη Γκαγκάτση, τώρα παρουσιάζεται ως πρόθεση του Μαρινάκη! Δεν είναι εκπληκτικό; Και μάλιστα οι ίδιοι άνθρωποι που ξεκατινιάζονταν με τον Μαρινάκη και τους πόσταρε ο Καραπαπάς ως…βόθρους να αποθεώνουν το νέο πρόεδρο της Λίγκας;

Μόνο ένα πράγμα δεν αλλάζει σταθερά. Η στοχοποίηση του ΑΡΗ. Η τρέλα τους για τον ΑΡΗ. Θέλουν να αλλάξουν το φορμάτ γιατί επηρέασε ο ΑΡΗΣ. Φυσικά. Έκοψε βαθμούς από όλους. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4!!! Προφανώς αυτό δεν βολεύει! Σε κάθε περίπτωση όμως, η αλλαγή του φορμάτ θέλει ΓΣ της Λίγκας και 11 στις 14 ομάδες να ψηφίσουν υπέρ.

Υπάρχει όμως το παραθυράκι που φανερώνει και γιατί πήγε αρχικά ο Μπέος και στην συνέχεια ο Μαρινάκης να πάρουν την Λίγκα. Επειδή, λοιπόν, δεν θα βρουν 11 στην πρώτη Γ.Σ. θα επιδιώξουν να μην υπάρχει απαρτία. Θα πάνε σε δεύτερη ψηφοφορία, όπου και πάλι θα υπάρξει…έλλειψη απαρτίας! Τότε το ΔΣ μπορεί να ζητήσει και τρίτη ψηφοφορία και μπορεί να περάσει αυτό με απλή πλειοψηφία αφού όσοι θα λείπουν τις 2 πρώτες φορές, θα εμφανιστούν!!!

Θα πάνε να αλλάξουν ένα φορμάτ που δεν θα το θέλουν οι μισές ομάδες ΑΚΡΙΒΩΣ; Και αν του χρόνου η πέμπτη θέση δεν βγάζει Ευρώπη για ποιο λόγο θα παίζουν από το 5 ως το 8; Αλήθεια που ξέρουν ποιος θα βγει…τέταρτος και ποιος πέμπτος;

Και ενώ όλα αυτά μεθοδεύονται με στόχο τον ΑΡΗ, εντός των τειχών κυριαρχεί η εσωστρέφεια. Σε κάθε περίπτωση ο φίλαθλος του ΑΡΗ πρέπει να είναι στις επάλξεις γιατί φέτος θα χρειαστεί να δοθούν πολλές μάχες με ενότητα και φυσικά όχι εσωστρέφεια.

Προτεινόμενα Άρθρα