Τι σημαίνει το «ατομικό πρόγραμμα» του Μπράμπετς

από AllAboutARIS

Στο καθιερωμένο ενημερωτικό σημείωμα για την προπόνηση, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ξεκίνησε συντηρητικά ατομικό πρόγραμμα». Και χθες ήταν η πρώτη φορά, που ο Τσέχος, δοκίμασε κάτι τέτοιο, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΚ, όπου και έσπασε κόκκαλο στα πλευρά του. Τι σημαίνει όμως το «συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα»;

Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος αμυντικός συχνά-πυκνά υποβάλλεται σε έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί πως… πάει ο τραυματισμός. Σαφώς και είναι πολύ καλύτερα, ακόμη όμως δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία της επιστροφή του, από τη στιγμή που το τραύμα δεν έχει επουλωθεί πλήρως και ο παίκτης πονάει.

Ωστόσο κάνει βήματα μπροστά κι αυτά είναι το «συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα». Ούτε ο ΑΡΗΣ, ούτε ο ποδοσφαιριστής έχουν διάθεση να ρισκάρουν, ο Μπράμπετς με την βοήθεια του σταφ της ομάδας προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, οι πιθανότητες να προλάβει όμως να παίξει ξανά φέτος δεν είναι με το μέρος του. Χωρίς αυτό βέβαια να έχει αποκλειστεί… εντελώς.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα