Το “Βικελίδης” ανοίγει, ώρα για στήριξη… διαρκείας!

από AllAboutARIS

Η απόφαση της Κυβέρνησης για «άνοιγμα» των γηπέδων και για πληρότητα 85% στις κερκίδες δίνει την ευκαιρία στους φίλους του ΑΡΗ να επιστρέψουν… στο σπίτι τους.

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” μπορεί να γίνει ξανά μία από τις πιο “καυτές” έδρες της Super League και ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να δώσει την ώθηση στους παίκτες του ΑΡΗ για μία πορεία ακόμα καλύτερη της περσινής. Παράλληλα, οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν, μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας, την ΠΑΕ.

Η διοίκηση ουσιαστικά πληρώνει δύο ομάδες. Υποθέσεις σαν αυτή του Οριόλ, η η οποία «βγάζει» από το ταμείο της ΠΑΕ 1 εκατομμύριο ευρώ, θυμίζουν ότι ο ΑΡΗΣ πληρώνει αδρά τις αμαρτίες του παρελθόντος. Το έκανε και πέρυσι, όλο το χρόνο, χωρίς έσοδα από εισιτήρια και έχοντας υποστεί μεγάλο πλήγμα στο οικονομικ΄πο κομμάτι.

Η στήριξη του κόσμου με αγορά εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητη, τώρα που αποφασίστηκε ότι οι κερκίδες θα είναι γεμάτες στη συντριπτική πλειοψηφία τους. Είναι η ώρα του λαού για τον ΑΡΗ. Ο κόσμος του έχει αποδείξει ότι στέκεται δίπλα στην ομάδα και θα το κάνει και πάλι.  

Προτεινόμενα Άρθρα