Το καλοκαίρι του Μορόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πέρυσι ήταν ο Λουίς Πάλμα και φέτος ο Λορέν Μορόν στον οποίο ανήκει το καλοκαίρι που ξεκίνησε πριν λίγα 24ωρα.

Ηταν ό,τι πιο ενδιαφέρον είχε να παρουσιάσει ποδοσφαιρικά ο ΑΡΗΣ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, βρίσκοντας κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον ως πρότζεκτ από εκείνο του Ονδουριανού.

Ο 30χρονος επιθετικός έκανε μία χρονιά που σημάδεψε τους “κιτρινόμαυρους” και ανάγκασε πολλά βλέμματα να έχουν στραφεί ήδη στην περίπτωσή του, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρξουν προτάσεις για την απόκτησή του μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτές περιμένει τόσο ο ίδιος όσο και ο ΑΡΗΣ φυσικά ώστε να τις αξιολογήσουν και να αποφασίσουν αναλόγως, τη στιγμή που ο παίκτης μπαίνει στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Οι “κιτρινόμαυροι” εννοείται ότι θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη στο δυναμικό τους αλλά παράλληλα ξέρουν ότι δεν θα είναι εύκολη η προσπάθειά τους εάν προκύψει κάτι αρκετά δελεαστικό για τον ίδιο, έχοντας και αυτοί τις δικές τους οικονομικές απαιτήσεις. Απαιτήσεις οι οποίες είναι σαφώς μεγαλύτερες από τα 3 εκατ. ευρώ που είναι διατεθημένη να δαπανήσει η Κάντιθ σύμφωνα με τους Ισπανούς, με τον Μορόν έτσι κι αλλιώς να προτιμάει την Primera Division ή γενικά μία πρόταση που θα…. εκτινάξει τις οικονομικές του απαιτήσεις,.

Για την ώρα φυσικά ο παίκτης ανήκει στον ΑΡΗ και εφόσον δεν υπάρξει κάτι επίσημο ως τις αρχές Ιουλίου τότε θα είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί στην έναρξη της προετοιμασίας, σε ένα καλοκαίρι που σίγουρα αναμένεται μεγάλο και έχει ακόμα δρόμο για τον ίδιο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα