Το… μήνυμα στον Ματαρίτα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο διάστημα της διακοπής ο Άκης Μάντζιος καλείται να διορθώσει πολλά στον ΑΡΗ ως σύνολο αλλά και ατομικά, με τον Ρόναλντ Ματαρίτα να περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα.

Η απουσία του Κοσταρικανού ήταν σημείο αναφοράς στο παιχνίδι με την Κηφισιά και δεν οφειλόταν σε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αλλά σε μία αγωνιστική απόφαση του Άκη Μάντζιου.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε στον παίκτη μία ευκαιρία κόντρα στον Ολυμπιακό, την οποία δεν αξιοποίησε. Το αντίθετο μάλιστα…

Ο 29χρονος μπακ έδειξε ότι είναι ακόμα αρκετά πίσω και… βαρύς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να έχει κάποια δικαιολογία αφού βρίσκεται στην ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι.

Από την περίοδο που ήταν ακόμα προπονητής ο. Τόλης Τερζής είχαν γίνει παρατηρήσεις στον Ματαρίτα όσον αφορά κάποια περιττά κιλά και μάλιστα του είχε δοθεί ειδικό πρόγραμμα, το οποίο προφανώς και δεν έχει ακολουθήσει πιστά όλο αυτό το διάστημα.

Ο Μάντζιος μίλησε με τον παίκτη και του εξήγησε το σκεπτικό του όπως και τις απαιτήσεις που έχει από τον ίδιο, περιμένοντας περισσότερη δουλειά στη διακοπή αλλά και μία άλλη παρουσία με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στα τέλη Οκτωβρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα