Το μήνυμα του Βέλεθ και η επόμενη μέρα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται πλέον στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στο φινάλε της χρονιάς θα διεκδικήσει έναν τίτλο που τόσο πολύ του λείπει. Οι Κιτρινόμαυροι εστίασαν στον θεσμό και ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, κατάφεραν να πετύχουν τον πρώτο στόχο τους και τώρα μένει ο τελευταίος, δηλαδή η κατάκτηση του τροπαίου.

Ενδιάμεσα ωστόσο υπάρχει ένας ακόμη κι αυτός αφορά στα Playoffs, που αρχίζουν σε λίγα 24ωρα. Στο μίνι πρωτάθλημα ο ΑΡΗΣ δεν έχει… δικαίωμα (και δεν θα το κάνει), να αδιαφορήσει. Το αντίθετο μάλιστα έχει κίνητρο, να δείξει για μία ακόμη φορά ότι πάντα παίζει για τη νίκη και για την ιστορία του. Και μπορεί η τέταρτη θέση, τη δεδομένη στιγμή, να φαντάζει μακριά, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει, ιδιαίτερα με τον φετινό ΑΡΗ, ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, στο φινάλε της διαδικασίας να βρίσκεται κοντά.

Κι επειδή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, έχει δημιουργήσει συνθήκες… τουρισμού του ΑΡΗ στα Playoffs, αυτός ίσως ήταν κι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους βγήκε μπροστά ο Βέλεθ με τη τοποθέτηση που έκανε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Όποιος νομίζει ότι δεν μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη διαδικασία των αγώνων κάνει λάθος. Μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα», είπε ο Ισπανός, στέλνοντας το μήνυμα της επόμενης ημέρας. Και του κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Προτεινόμενα Άρθρα