Το μεταγραφικό ντόμινο πρώην και νυν στόχου του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Από τις μεταγραφικές συζητήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη και του Χερμάν Μπούργος με ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, προέκυψαν αρκετά ονόματα, ένα εκ των οποίων και το Κολομβιανός δεξιός οπισθοφύλακα, Σαντιάγκο Αρίας. Ο 30χρονος είναι μία δύσκολη περίπτωση, αλλά… παλεύεται κι ενδεχομένως να παρουσιάσει εξέλιξη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι καθαρά θέμα οικονομικό και πώς θα καλυφθεί το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς, που έχει ισχύ μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.

Στις εξελίξεις πάντως μπορεί να βοηθήσει κι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν παραλίγο να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΑΡΗ, όπως είχε αποκαλύψει προ καιρού το AllAboutARIS. Ο λόγος για τον Ζονατάν Κλος, ο οποίος φέτος έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τη Λανς και μάλιστα κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας. Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε προταθεί και στον ΑΡΗ πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο η τότε… κατάσταση στην ομάδα προτίμησε τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο Κλος είναι δεξί μπακ και βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αν γίνει αυτή η μεταγραφή ή αποκτηθεί άλλος δεξιός μπακ γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας θα πιέσει τον Κολομβιανό να αποχωρήσει είτε ως ελεύθερος είτε με δανεισμό.

Προτεινόμενα Άρθρα