Το πρώτο δείγμα του… φετινού Πάλμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα σε εξωτερικό και Ελλάδα όσον αφορά τον Λουίς Πάλμα και το μέλλον του.

Το μέλλον του Ονδουριανού παραμένει αβέβαιο και υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος ώστε μία ομάδα να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη με επίσημη πρόταση προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οσο όμως δεν το πράττει κανένας, ο Πάλμα πρέπει να είναι εδώ, ποδοσφαιρικά και… πνευματικά.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δείχνει με την μέχρι τώρα παρουσία του στην προετοιμασία του και ειδικότερα τις μέρες που η ομάδα βρέθηκε στο Ισραήλ.

Ο 23χρονος άσσος δεν μοιάζει να είναι τόσο επηρεασμένος από την… σκόνη που σηκώνει το όνομά του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Βγάζει διάθεση μέσα και έξω από το γήπεδο, δεν υστερεί σε προσπάθεια και μάλιστα βρήκε δίχτυα στο δεύτερο φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ολα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι μπλόκαρε τις… σειρήνες από το εξωτερικό ή δεν σκέφτεται το μέλλον του. Θέλει το βήμα παραπάνω… Θέλει να κάνει το επόμενο άλμα στην καριέρα του. Την ίδια στιγμή όμως αντιλαμβάνεται ότι οφείλει να είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΑΡΗ. Και αυτό προσπαθεί να κάνει, έχοντας κάνει σχετικές συζητήσεις τόσο με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα όσο και με τον Τόλη Τερζή που προσπαθούν να τον… έχουν από κοντά.

Προτεινόμενα Άρθρα