Το πρώτο στάδιο και η προσπάθεια για τις πρώτες κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προετοιμασία του ΑΡΗ ξεκίνησε χθες με απουσίες που θα μειωθούν τις επόμενες μέρες αλλά και κενά τα οποία απαιτούν μεταγραφές… άμεσα.

Η ομάδα αναχωρεί για την Πτολεμαΐδα την Κυριακή και ο Άκης Μάντζιος χρειάζεται κάποιες εξτρά επιλογές, ειδικά σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Ιούλιος ξεκίνησε δίχως μεταγραφές και έτσι ο ΑΡΗΣ αισθάνεται πλέον κάποια παραπάνω πίεση όσον αφορά 2-3 προσθήκες που πρέπει να γίνουν σε πρώτη φάση, ώστε να είναι πιο εύκολο και το έργο του προπονητή μέχρι να γίνουν και οι υπόλοιπες κινήσεις με φόντο την Ολλανδία και τα πρώτα φιλικά της χρονιάς.

Τα επόμενα 24ωρα πρέπει να έχουν μεταγραφικές εξελίξεις για τους “κιτρινόμαυρους”, μεταξύ των οποίων δεν αποκλείεται να βρίσκεται ο Τζόναθαν Σίλβα που αποτελεί την πιο προχωρημένη περίπτωση που έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους όσον αφορά τις προσθήκες πρώτης γραμμής.

Εδώ και καιρό είναι δεδομένες οι ανάγκες της ομάδας και τα κενά που υπάρχουν σε συγκεκριμένες θέσεις, μεγάλο μέρος των οποίων ο ΑΡΗΣ θέλει και πρέπει να καλύψει στο επόμενο 20ήμερο και μέχρι τηναναχώρησή του για το Ρότερνταμ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα