Το πρώτο 20ήμερο του 2024 είναι… φωτιά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αναβολή του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και η μετάθεσή του τον Ιανουάριο διαφοροποιεί το καλεντάρι του ΑΡΗ μέσα στον Δεκέμβριο και… επιβαρύνει εκείνο του Ιανουαρίου.

Ειδικότερα το πρώτο 20ήμερο του νέου έτους είναι… φωτιά και μέσα στα ντέρμπι για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 του μήνα με τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά εκτός έδρας.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο ΑΡΗΣ θα δώσει έξι παιχνίδια, τέσσερα εκ των οποίων είναι ντέρμπι. Η ομάδα θα υποδεχθεί στο “Βικελίδης” τον ΠΑΟΚ στις αρχές του χρόνου. Λίγες μέρες μετά πάει στο Αγρίνιο και ακολουθεί μέσα σε 3-4 μέρες η ΑΕΚ στην Αθήνα για το Κύπελλο.  Πάλι λίγα 24ωρα μετά έρχεται ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη όπου αμέσως μετά βρεθεί και η Ένωση για το δεύτερο ματς των “16”, με τον… μαραθώνιο να ολοκληρώνεται στην Αθήνα με αντίπαλο την Κηφισιά.

Μέχρι τις 22 του μήνα ο ΑΡΗΣ θα παίζει ματς ανά 3-4 μέρες… Ένα διάστημα που μπορεί να κρίνει μεγάλο κομμάτι των φετινών στόχων και δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη για την ενίσχυση του ρόστερ.

Τα νέα δεδομένα του Γενάρη αναγκάζουν τον ΑΡΗ να… τρέξει ακόμα πιο γρήγορα για τη μεταγραφική του ενίσχυση μέσα στον Δεκέμβριο που ξεκίνησε σήμερα. Έχει ξεκινήσει την προεργασία του ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλά πλέον διανύει μία χρονική περίοδο στην οποία καλείται να μπει στην ουσία του πράγματος και να έχει τουλάχιστον 1-2 παίκτες στη Θεσσαλονίκη ως τα τέλη του χρόνου.

Προτεινόμενα Άρθρα