Το’ σβησε και αυτό από τη λίστα του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το γκολ για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι κάτι που κυνηγούσε για αρκετές αγωνιστικές και πολύ πιο επίμονα στα τελευταία τρία παιχνίδια όπου αποτελεί. σημείο αναφοράς για τον ΑΡΗ.

Το είχε αφήσει να εννοηθεί και στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ προ ολίγων ημερών, μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειές του απέναντι στον Πανσερραϊκό. “Δεν το βάζω κάτω” είχε πει χαρακτηριστικά και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα “έσβησε” ακόμη μία εκκρεμότητα από τη λίστα του και πέτυχε κάτι που δικαιούταν βάσει εικόνας και στατιστικής.

Μετά από δύο ασίστ ο Ρώσος βάζει και το γκολ στο παλμαρέ του… Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το κάνει με κεφαλιά. Οπως με κεφαλιά έκανε την ασίστ στον Λορέν Μορόν για το 1-0 κόντρα στην Κηφισιά. Κάτι που έχει αξία όταν είναι 1,71…

Ηδη σε έξι συμμετοχές ο βραχύσωμος επιθετικός έχει συμμετοχή σε τρία γκολ, αποτελώντας σταθερά τον κορυφαίο παίκτη του ΑΡΗ επιθετικά στα τελευταία τρία παιχνίδια και αναμφισβήτητα τον πιο φορμαρισμένο εξτρέμ της ομάδας σε μία σεζόν που μέχρι στιγμής τα “φτερά” προβληματίζουν με την απόδοση και τα νούμερά τους. Κάτι που ο Σουλεϊμάνοφ ισορροπεί σταδιακά με τις δικές του εμφανίσεις και τα νούμερα που προσθέτει τόσο στη δική του στατιστική όσο και σε εκείνη του ΑΡΗ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα