Το… στοπ στο φορμάρισμα του Νταρίντα και ο Ρουπ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έκλεισε το 2023 θυμίζοντας αρκετά από τον περσινό παίκτη που ήταν σημείο αναφοράς για τον ΑΡΗ και τους οπαδούς του.

Ο Τσέχος έπιασε πολύ καλά επίπεδα απόδοσης κόντρα σε ΟΦΗ και Λαμία, όντας από τους κορυφαίους του ΑΡΗ και συμβάλλοντας ειδικά στο επιθετικό κομμάτι που είναι και το φόρτε του.

Η ατυχία του είναι ότι πάνω στο φορμάρισμά του θα πρέπει να λείψει από τα πλάνα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος τον είχε δηλώσει να εκτίσει ποινή λόγω καρτών στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 33χρονος άσσος είναι η απουσία με βάση την οποία ο προπονητής θα καταστρώσει τις επόμενες μέρες τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες, αναζητώντας άλλες λύσεις.

Ο Πάρντο είναι μία από αυτές αλλά πλέον στο ροτέισον υπάρχει και ο Λούκας Ρουπ, ο οποίος κόντρα στη Λαμία έκανε την επανεμφάνισή του έπειτα από τρεις μήνες.

Ο Γερμανός μπορεί να αποτελέσει μία λύση, ανάλογα και με την εικόνα που θα δείξει αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις. Σίγουρα όμως ο Μάντζιος θα τον χρειαστεί λίγο παραπάνω από τη στιγμή που δεν υπολογίζει τον Νταρίντα.

Προτεινόμενα Άρθρα