Το στόπερ από το… πάνω ράφι και τα ανοικτά μέτωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέρες… στόπερ διανύει ακόμα ο ΑΡΗΣ, με την αγωνία να κορυφώνεται για την τελική επιλογή που αφορά το κέντρο της άμυνας.

Από την περασμένη Δευτέρα η ΠΑΕ επιβεβαιώνει για μία πολύ καλή περίπτωση που προέρχεται από τη La Liga και με την οποία υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα. Δεν είναι όμως και η μοναδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ακόμα 1-2 περιπτώσεις στόπερ, εξίσου πολύ καλού επιπέδου, με τους οποίους ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε επαφές. Άλλες αρκετά προχωρημένες και άλλες σε επίπεδο απλών συζητήσεων.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η περίπτωση του Ρίχελντι Μπαζόερ. Ο ΑΡΗΣ έχει κάνει κρούση στην πλευρά του Ολλανδού στόπερ -έχει μείνει ελεύθερος από τη Φίτεσε- και και πρόκειται για μία από τις λίγες περιπτώσεις που κάνουν παραπάνω από ένα απλό “κλικ” στους ανθρώπους της ομάδας και την συγκαταλέγουν ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές τους.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο στόπερ, με ικανότητα όταν έχει τη μπάλα στα πόδια και τη δυνατότητα να αγωνιστεί επίσης τόσο ως αμυντικός χαφ αλλά και ως… δεκάρι!

Τα 24ωρα παραμένουν κρίσιμα όσον αφορά την τελική επιλογή του ΑΡΗ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, ανάλογα με τα αποτελέσματα των συζητήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προτεινόμενα Άρθρα