Το χρονοδιάγραμμα του Βέλεθ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φραν Βέλεθ καλείται να ξεπεράσει ακόμη μία δυσκολία και ίσως τη μεγαλύτερη της καριέρας του, μετά την θλάση 3ου βαθμού που υπέστη την περασμένη Δευτέρα.

Η εξέλιξη αυτή σόκαρε τόσο τους ανθρώπους του ΑΡΗ όσο και τον ίδιο, με τον Ισπανό μετά την πρώτη… κρυάδα να αντιμετωπίζει πολύ πιο ψύχραιμα και συνετά την όλη κατάσταση.

Για αυτό αποφάσισε άλλωστε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μην ακολουθήσει τον δρόμο μίας πιο συντηρητικής θεραπείας με την οποία ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος της υποτροπής, μετά και τις παραινέσεις του ιατρικού τιμ του ΑΡΗ.

Ο Βέλεθ θα αναχωρήσει για την Ισπανία μέσα στις επόμενες ώρες ώστε το Σάββατο (14/10) να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, έχοντας αμέσως μετά μία μεγάλη “ανηφόρα” την οποία θα πρέπει να ανέβει.

Το πρόγραμμα του Βέλεθ με τα τωρινά δεδομένα περιλαμβάνει ένα δίμηνο αποθεραπείας, στο οποίο θα πρέπει να πάρει τον χρόνο του και σε καμία περίπτωση να μην βιαστεί.

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, κοντά στο τέλος του διμήνου και τις αρχές του τρίτου μήνα θα αρχίσει να μπαίνει στο γήπεδο και σταδιακά να βάζει τη μπάλα στο πρόγραμμά του.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τέλη Δεκέμβρη ή το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη ο Ιβηρας αμυντικός θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα