Το ψάξιμο και η ανάγκη για έναν…διαφορετικό εξτρέμ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα τις αναζητήσεις του στην αγορά εν όψει Ιανουαρίου, με βάση την προσθήκη ενός επιθετικού και σίγουρα ενός μέσου.

Η ομάδα δεν παρεκκλίνει από το πλάνο της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμπλουτίζεται, όπως για παράδειγμα με την ενδεχόμενη προσθήκη ενός ακόμα winger.

Ο Μαντσίνι είναι στην πόρτα της εξόδου, ο Ιτούρμπε είναι μία περίπτωση που προβληματίζει οπότε είναι φυσιολογικό οι “κιτρινόμαυροι” να τσεκάρουν την αφορά και για τις διαθέσιμες περιπτώσεις όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης.

Ηδη έχουν περάσει αρκετές επιλογές από τα μάτια των ανθρώπων του ΑΡΗ για αυτή την πιθανή προσθήκη. Εάν τελικά γίνει, υπάρχει μία ανάγκη να είναι… διαφορετική.

Με εξαίρεση τις εξάρσεις των Πάλμα και Μαντσίνι, η ομάδα στερείται ενός εξτρέμ που θα είναι μακριά από τον ρόλο του ρολίστα.

Ο ΑΡΗΣ έχει να δει από την εποχή του Φετφατζίδη ή του φορμαρισμένου Γκάμα έναν πλάγιο με την παραπάνω ενέργεια, το 1 vs 1 και τον παίκτη που θα έρχεται από τα πλάγια και να κάνει αριθμούς. Ασίστ αλλά κυρίως γκολ.

Τα διαφορετικά στοιχεία λείπουν από τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και εφόσον ο ΑΡΗΣ προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, το ιδανικό θα ήταν να βρει ένα τέτοιο… πακέτο.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν προσφέρει πολλές επιλογές, οπότε εάν δεν του… βγει τώρα θα έχει τον χρόνο για να ψάξει έως το καλοκαίρι για να κάνει μία κίνηση σε αυτό το πλαίσιο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα