Το… like σε Μάρμολ, στα υπόψιν ο Ράμος και όχι μόνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το AllAboutARIS σημείωσε προ ολίγων ημερών ότι η Ατλέτικο ναι μεν βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα της Ιβηρικής από την οποία “βλέπει” παίκτες.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ακόμα δύο περιπτώσεις, με την πρώτη να έχει αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές και τον ΑΡΗ να έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του 4-5 ονόματα.

Δύο από αυτά είναι των Μίκα Μάρμολ και Σάντι Ράμος.με κοινό στοιχείο ότι αμφότεροι είναι αριστεροπόδαροι και αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας

Αυτός που ενδιαφέρει περισσότερο και βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα του ΑΡΗ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του AllAboutARIS, είναι ο Μάρμολ. Γέννημα θρέμμα της “Μπάρτσα” και της περίφημης “Μασία, φέτος μέτρησε 36 συμμετοχές και ένα γκολ με τη Β΄ομάδα των Καταλανών, αγωνιζόμενος τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ.

Πρόκειται για μία εφικτή περίπτωση οικονομικά αλλά και με βαθμό δυσκολίας. Αυτό προκύπτει από δημοσιεύματα προηγούμενων εβδομάδων στην Ισπανία, σύμφωνα με τα οποία έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον παίκτη από ομάδες η Σεβίλλη, η Σαραγόσα ή ακόμα και η Ντόρτμουντ. Ολα όμως σε φιλολογικό επίπεδο.

Ο Ράμος είναι Αργεντινός και αποκτήθηκε το 2020 από τη Μπόκα Τζούνιορς ως ελεύθερος, με 19 συμμετοχές φέτος. Είναι στη λίστα του ΑΡΗ, μεταξύ πολλών ονομάτων, αλλά όχι το ίδιο ψηλά με τον Μάρμολ ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2023. Από την άλλη, του Ράμος ολοκληρώνεται φέτος και με το κλαμπ να έχει οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο που απασχολούν από την Μπαρτσελόνα αφού υπάρχουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις και όλα για την ώρα είναι υπό εξέταση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα