«Τρένο» ο Λεβαδειακός, καθάρισε και την ΑΕΚ Β

από AllAboutARIS

Απόλυτο αφεντικό στον 1ο όμιλο της Super League 2 παραμένει ο Λεβαδειακός.
Παρόλο που βρήκε σθεναρή αντίσταση από την ΑΕΚ Β, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια κατάφερε να πανηγυρίσει την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια (2-1).

Οι Βοιωτοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς (φτιάχνοντας δυο ευκαιρίες και κερδίζοντας πέντε κόρνερ στα πρώτα 7 λεπτά).
Αν και καρποφόρησε λοιπόν η υπεροχή τους στο β’ ημίχρονο (με απευθείας σουτ του Νίκα από γύρισμα του Γιαννιώτα στο 63’), οι μαχητικοί φιλοξενούμενοι κατάφεραν ν’ απαντήσουν: Με κεφαλιά του Ραντόνια έπειτα από εκτέλεση κόρνερ που έφερε την ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα.
Εκμεταλλευόμενος ωστόσο ο Λεβαδειακός το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισε από το 78’ (λόγω αποβολής του Φοφανά με δεύτερη κίτρινη κάρτα), βρήκε το πολύτιμο γκολ στο 84’: Χάρη σε κεφαλιά του Ρόμο από σέντρα του Βήχου που νίκησε τον Γκίνη και κατέληξε στα δίχτυα.
Από ‘κει και πέρα η ΑΕΚ Β δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει (μένοντας μάλιστα με εννέα παίκτες στις καθυστερήσεις εξαιτίας αποβολής του Κορομηλά). Έτσι, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο, με το οποίο παρέμεινε πρώτος και μάλιστα με διαφορά έξι βαθμών στην κορυφή του 1ου ομίλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Κροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ, Νίκας, Κουϊρουκίδης, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Πολέτο
ΑΕΚ (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Κατσίκας, Κοσίδης, Ραντόνια, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Ανδρικόπουλος, Λαμαράνα, Χριστόπουλος, Τιέι
Α’ Όμιλος
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
Σάββατο, 28/10
Λεβαδειακός-ΑΕΚ Β 2-1
(63’ Νίκας, 84’ Ρόμο – 68’ Ραντόνια)
Κυριακή, 29/10
Απόλλων Πόντου-Κοζάνη (15:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ
Νίκη Βόλου-Καμπανιακός
Μακεδονικός-ΠΑΟΚ Β
Η επόμενη αγωνιστική (7η)
Κοζάνη-ΑΕΛ
Καμπανιακός-Απόλλων Πόντου
ΠΑΟΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΕΚ Β-Νίκη Βόλου
Ηρακλής-Λεβαδειακός

Προτεινόμενα Άρθρα