Τσέλσι: Σοβαρός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι απειλείται με ποινή αφαίρεσης βαθμών, καθώς η Premier League ερευνά τις πληρωμές σε offshore εταιρείες.
«Φέρεται να δόθηκαν δεκάδες εκατομμύρια σε υπεράκτιες πληρωμές που πραγματοποίησε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας της Τσέλσι σε πράκτορες, σκάουτς και στελέχη συλλόγων που μπορεί να παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες ποδοσφαίρου» αποκάλυψε ο Guardian και η Premier League άνοιξε φάκελο.

Οι πιο πρόσφατες καταγγελίες υποστηρίζουν ότι υπεράκτιες εταιρείες που συνδέονται με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο έκαναν πληρωμές σε offshore εταιρείες και σχετίζονται με μια πιθανή σειρά μεταγραφών, διορισμών διευθυντών και συνεργατών του συλλόγου. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι συμφωνίες για τον Εντέν Αζάρ, τον Γουίλιαν, τον Σαμουέλ Ετό και τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος κατέκτησε την Premier League me την Τσέλσι τη σεζόν 2016-17.

Ενώ ο σύλλογος έχει απαντήσει όσο καλύτερα μπορεί στις ερωτήσεις, η τρέχουσα ιδιοκτησία της Τσέλσι δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα και προσπαθεί να τα εξετάσει πριν αποφασίσει για τα επόμενα βήματα. Η Premier League δεν έχει ακόμη χρεώσει τον σύλλογο για πιθανές παραβιάσεις των κανονισμών της, ωστόσο το ενδεχόμενο να υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών δεν μπορεί να αποκλειστεί.

 

Προτεινόμενα Άρθρα