Υπόθεση Ρουμπιάλες: Υποψίες ότι παραβιάστηκε το κινητό της Ερμόσο

από AllAboutARIS

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, ο Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του ως πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας την Κυριακή, διαβεβαίωσε ότι είναι «καλός τύπος», παρά τις κατηγορίες μετά το εξαναγκαστικό φιλί του στο στόμα της Τζένιφερ Ερμόσο.

Ωστόσο, η γνώμη της Βερόνικα Μποκέτε είναι διαφορετική και τη διατύπωσε σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Η Ισπανίδα πρώην διεθνής ισχυρίστηκε ότι το τηλέφωνο της Ερμόσο παραβιάστηκε από την Ισπανική Ομοσπονδία. «Ξέραμε ότι δεν υπήρχαν κανόνες. Το κινητό της Τζένι παραβιάστηκε», δήλωσε ευθέως. Στόχος; Να απαξιωθεί η Ερμόσο προκειμένου να σωθεί ο Ρουμπιάλες.

«Είχαν πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν κάποια στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να επιτεθούν στο θύμα», διαβεβαίωσε η Μποκέτε.

Μεταξύ αυτών των στοιχείων είναι και το βίντεο που μεταδόθηκε στον Τύπο, στο οποίο φαίνεται η Ερμόσο και οι συμπαίκτριές της μάλλον να διασκεδάζουν στο λεωφορείο της Εθνικής ομάδας, με την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το φιλί του Ρουμπιάλες.

«Εφόσον η FIFA είχε απαγορεύσει στον Ρουμπιάλες να επικοινωνήσει με την Τζένι, στη συνέχεια (αυτός) έψαξε για άλλα μέσα», συμπλήρωσε η Μποκέτε.

Προτεινόμενα Άρθρα