“Φάκελος” φορ: Το θέλει όπως με… Νταρίντα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα για τη μίνι προετοιμασία του στο πλαίσιο της διακοπής, στο… παρασκήνιο “τρέχει” ήδη η αναζήτηση ενός επιθετικού για τον Ιανουάριο.

Ο Λορέν Μορόν έμεινε μόνος του στην κορυφή της επίθεσης και με τον Άκη Μάντζιο να περιορίζεται σε λύσεις ανάγκης για τη 2η επιλογή του ως τον Ιανουάριο, όταν και θα έρθει ένας ακόμη φορ τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας ήδη αναζητούν.

Το ψάξιμο έχει ήδη ξεκινήσει και οι “κιτρινόμαυροι” τσεκάρουν την αγορά, δίνοντας προτεραιότητα σε παίκτες που ανήκουν αυτή τη στιγμή σε ομάδα αλλά δεν υπολογίζονται, αφήνοντας ως δεύτερη λύση τη λίστα των ελεύθερων.

Ο ΑΡΗΣ έχει μπει με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό σε αυτή τη διαδικασία και μοιάζει αρκετά με εκείνο που είχε πέρυσι φέρνοντας τον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Τσέχος είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα Δεκέμβρη περίπου και στο πρώτο ματς του Ιανουαρίου όχι μόνο ήταν διαθέσιμος αλλά ξεκίνησε βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κάτι αντίστοιχο θέλουν να πετύχουν στον ΑΡΗ και με τον φορ που θα αποκτηθεί. Δηλαδή να έρθει ιδανικά πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ώστε να μπει στις προπονήσεις της ομάδας και να είναι έτοιμος με το 2024 για να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, δίχως να χαθεί παραπάνω χρόνος από αυτόν τον οποίο ήδη έχει απωλέσει.

Προτεινόμενα Άρθρα