Φέρντιναντ: «Η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλείνει στον σεΐχη Σικ Γιασίμ» (vid)

από AllAboutARIS

Έτοιμη να αλλάξει σελίδα είναι όπως όλα δείχνουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δημοσιεύματα από το Κατάρ αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία του Σικ Γιασίμ με τους Γκλέιζερς για την απόκτηση του αγγλικού συλλόγου, καθώς φαίνεται να έγινε αποδεκτή η πέμπτη και τελευταία προσφορά.

Ο Σικ Γιασίμ κατέθεσε νέα μεγαλύτερη πρόταση στα αδέρφια Γκλέιζερ και κέρδισε την κούρσα μπροστά από τον ιδρυτή της INEOS, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, όπως αναφέρουν Μέσα από το Κατάρ, ενώ η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει πως αυτή η προσφορά αγγίζει τις έξι δισεκατομμύρια λίρες, δηλαδή το ποσό που ήθελαν εξ αρχής οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, πέρα από τα Μέσα από το Κατάρ, ο παλαίμαχος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», Ρίο Φέρντιναντ, ισχυρίστηκε πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η αγορά του αγγλικού συλλόγου από τον σεΐχη.

«Η εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επικείμενη. Η προσφορά του Κατάρ είναι αυτή που έγινε αποδεκτή», ανέφερε αρχικά ο Φέρντιναντ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να περιμένω, αλληλούγια!».

Προτεινόμενα Άρθρα