Φαμπιάνο: Ο ΑΡΗΣ στα “θέλω” του και η “μπάλα” στα πόδια του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένα 24ωρο και κάτι παραπάνω, περίπου, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Φαμπιάνο και κυρίως εάν αυτό θα τον βρει πάλι στον ΑΡΗ.

Οριακά πριν η όλη υπόθεση εξελιχθεί σε σήριαλ, οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν την τελική τους κίνηση πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στα “θέλω” του Βραζιλιάνου.

Από τη μία το πόσο των 1,8 εκατ. ευρώ που προσφέρει ο ΑΡΗΣ, ήτοι 600 χιλιάδες ευρώ για τρία χρόνια. Μία σαφέστατη αύξηση σε σχέση με την τελευταία συζήτηση των δύο πλευρών και ακόμα πιο κοντά στα χρήματα που αναζητάει στην αγορά ο παίκτης τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο ΑΡΗΣ όμως δεν περιορίστηκε μόνο στο οικονομικό καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας υπάρχει και ένα τριετές συμβόλαιο, το οποίο αρχικά αποτέλεσε λόγο  απόστασης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η συγκεκριμένη χρονική διάρκεια ήταν επίσης ένα “θέλω” του ποδοσφαιριστή, το οποίο ο ΑΡΗΣ υλοποιεί ώστε να του δείξει πόσο θέλει να τον κρατήσει.

Οι “κιτρινόμαυροι” το κατάφεραν… και με το παραπάνω. Πλέον η μπάλα είναι στα πόδια του Φαμπιάνο και με ένα συγκεκριμένο deadline που λήγει το αργότερο αύριο, καθώς ο ΑΡΗΣ δεν θέλει να σπαταλήσει άλλο χρόνο. Η θέση του ενός βασικού στόπερ είναι κομβική και ήδη η ομάδα τσεκάρει την αγορά τις τελευταίες εβδομάδες, με επιλογές τόσο από την Ευρώπη όσο και από τη λατινική Αμερική. Από την τελική απάντηση του Φαμπιάνο θα εξαρτηθεί εάν θα “τρέξει” πιο “ζεστά” κάποιες από αυτές.

Προτεινόμενα Άρθρα