Φεράρι στο AllAboutARIS: “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τον γιατρό για να παίξω” (vid)

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

O Φράνκο Φέραρι ήταν η μεγάλη έκπληξη στο Βόλο, καταφέρνοντας να αγωνιστεί παρά το ρίσκο που υπήρχε με το γόνατό του.

Ο Αργεντινός επέδειξε επαγγελματισμό αλλά και μία καλή εμφάνιση δεδομένων των συνθηκών, μετά από μία μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε για να αγωνιστεί.

“Μιλούσαμε με το ιατρικό τιμ όλη την εβδομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, επειδή είναι τραυματίας και ο Ματαρίτα. Δυστυχώς έχουμε αρκετούς. Με την προσπάθεια του γιατρού όλη την εβδομάδα, μπόρεσα να μπω και να βοηθήσω”, δήλωσε ο έμπειρος μπακ που έγινε αποδέκτης πολλών θετικών σχολίων το περασμένο Σάββατο.

“Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Οσους ήρθαν εδώ ;Α1§;ή έμειναν στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ και το σταφ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ηθελα να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Έπρεπε να προσέχω κάποια πράγματα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν έπαθε κάτι το πόδι μου. Τώρα που έχουμε τη διακοπή και θα επιστρέψω πιο έτοιμος”.

Η νίκη επί του Βόλου ήταν η αντίδραση του ΑΡΗ στην ήττα από τον Ατρόμητο, με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει την αρχή για ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. “Το ελπίζουμε. Έχουμε μία χρήσιμη διακοπή ώστε να επιστρέψουν οι τραυματίες και να είμαστε πλήρεις. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια. Μακάρι να είναι η αφετηρία για νέες νίκες και καλύτερες εμφανίσεις”, δήλωσε σχετικά ο Φεράρι.

Προτεινόμενα Άρθρα