Φουλάρει για Ανσαριφάρντ – Το “παράθυρο” για άλλες δύο προσθήκες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται στα μεταγραφικά του ΑΡΗ, όπου από χθες βρίσκεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται κοντά με τον Ιρανό επιθετικό αλλά οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια, κάτι που θα επιδιώξουν μέσα στη μέρα από τη στιγμή που υπάρχει κοινή επιθυμία συνεργασίας.

Από τη μία οι “κιτιρνόμαυροι” βλέπουν μία καλή λύση για το υπόλοιπο της σεζόν και έναν παίκτη δίχως την ανάγκη προσαρμογής, από τη στιγμή που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο θέλει να επιστρέψει και ο ίδιος.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα είδε θετικά την περίπτωση του Ιρανού, για τον οποίο έδωσε το “οκ’ και ο Άκης Μάντζιος στον οποίο κάνει “κλικ ο Ανσαριφάρντ για αυτό που θέλει στην κορυφή της επίθεσης.

Τί γίνεται με τους… άλλους δύο 

Για τον ΑΡΗ δεν υπάρχει φυσικά μόνο το μέτωπο του Ανσαριφάρντ αλλά και το ανοικτό παράθυρο για άλλες 1-2 κινήσεις σε θέσεις που είναι λίγο-πολύ γνωστές.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ακόμα μία συγκεκριμένη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας από την αγορά της Ισπανίας, την οποία προσπαθούν να κλείσουν τις τελευταίες μέρες.

Την ίδια στιγμή παραμένει ερωτηματικό εάν ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί για χαφ μετά την περίπτωση που “χάλασε” τις προηγούμενες μέρες, έχοντας κάποιες ακόμα στα υπόψιν του για να κάνει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Προτεινόμενα Άρθρα