“Φρένο” στα δώρα, με “διπλό” στα Γιάννενα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για διπλή αποστολή αναχώρησε χθες ο ΑΡΗΣ από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας σε περίοπτη θέση το Κύπελλο αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στις 19:00 (Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η γκέλα στις Σέρρες αναγκάζει τον ΑΡΗ να δει το σημερινό ματς παραπάνω από σοβαρά και να προσθέσουν τρεις πόντους στη βαθμολογική τους συγκομιδή, ρεφάροντας… κάπως τους δύο βαθμούς που άφησαν στις Σέρρες. Μία νίκη που εφόσον έρθει θα… στείλει την ομάδα με άλλη ψυχολογία στο παιχνίδι Κυπέλλου της επόμενης Τρίτης (13/02) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το έργο του ΑΡΗ φυσικά δεν αναμένεται εύκολο απέναντι σε έναν ΠΑΣ που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και παίζει… τελικούς από εδώ και πέρα, αναζητώντας βαθμούς-ανάσα στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.

ΑΡΗΣ: Χωρίς τέσσερις κόντρα στον ΠΑΣ

Δεν είναι λίγες οι απουσίες για τον Μάντζιο εν όψει του σημερινού αγώνα… Οι τραυματίες Φαμπιάνο-Ζουλ, ο τιμωρημένος Μοντόγια και ο Φεράρι που έμεινε εκτός για αγωνιστικούς λόγους. Ο Ισπανός πάντως αναμένεται να ταξιδέψει στα Γιάννενα τις επόμενες μέρες λόγω του Κυπέλλου.

Νέα πρόσωπα είναι οι Ντουκουρέ και Μάνου Γκαρθία.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Durasek, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλειστά χαρτιά από τον Γρηγορίου

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών δεν ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό παιχνίδι και έτσι άφησε κάποια ερωτηματικά όσον αφορά τις τελικές επιλογές του.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και πάλι η παρουσία των Ντεμίρ και Τούτου, οι οποίοι έχουν πάρει τα πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» στην 20άδα. Ενώ είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν σε αυτήν και άλλα τρία νέα πρόσωπα ήτοι οι Νάγκι, Ροζάλες και Σομποτσίνσκι!

22η αγωνιστική Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

19:00, Novasports

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Προτεινόμενα Άρθρα