Ωρα για δοκιμές – Μία θέση σε πρώτο πλάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ θα έχει… επιτέλους ξανά αγώνα, μπαίνοντας από σήμερα στην τελική ευθεία για την εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (17/12) κόντρα στον ΟΦΗ, στο κεκλεισμένων των θυρών “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σήμερα και αύριο είναι οι δύο προπονήσεις στις οποίες ο Άκης Μάντζιος θα ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του επερχόμενου αγώνα, με μία θέση να είναι στο επίκεντρο και να αφορά το κενό του Μιχάλη Παναγίδη.

Ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται με το νέο έτος, εάν δεν προλάβει οριακά τη Λαμία που είναι δύσκολο, χάνοντας σίγουρα το ματς της Κυριακής και με τον Μάντζιο να στερείται της βασικής του επιλογής στα αριστερά της επίθεσης.

Ο Τζόναθαν Μενέντες είναι η προφανής και λογική επιλογή, με τον Κάρλσον επίσης να τη διεκδικεί και τον Κίκε Σαβέριο να είναι το αουτσάιντερ με ρεαλιστικές πιθανότητες. Διαφορετικά αναμένεται να έρθει από τον πάγκο.

Από εκεί και πέρα ο Βερστράτε θα επανέλθει στα βασικά πλάνα του προπονητή ενώ πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, εκτός εάν επιλεχθεί ένα πιο επιθετικογενές σχήμα στον άξονα και μείνει έξω ο Βέλγος ή ο Ζουλ. Περισσότερα φυσικά θα φανούν σήμερα και κυρίως αύριο.

Προτεινόμενα Άρθρα