Ωρα να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επανέναρξη των πλέι οφ, μετά τη διακοπή του Πάσχα, βρίσκει τον ΑΡΗ στο Βόλο, ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του σε αυτή τη διαδικασία του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΝΠΣ Βόλου (17:30, AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, CS) και να βρεθούν με το 1,5 πόδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένας βαθμός χωρίζει αυτή τη στιγμή τις δύο ομάδες, με εκείνη του Τόλη Τερζή να έχει τον πρώτο λόγο αλλά και μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με τον αντίπαλό της ο οποίος διαθέτει επίσης μεγάλο κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Βόλος γνωρίζει ότι με ήττα η Ευρώπη είναι… game over ,οπότε βολεύεται ακόμα και με την ισοπαλία, στον απόηχο της ταραχής που έφερε η αιφνίδια αποχώρηση των Κλέιμαν και Εσκοβάλ από το ρόστερ του.

ΑΡΗΣ: ‘Γεμίζει” η επίθεση” , “χάνει” στην άμυνα

Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές έχει ο Τόλης Τερζής για το σημερινό παιχνίδι, οι οποίες αφορούν την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά εξέτισε την τιμωρία του και ο Ματέο Γκαρσία ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, με αποτέλεσμα αμφότεροι να συμπεριληφθούν στην αποστολή που ταξίδεψε χθες στο Βόλο.

Αντιθέτως, εκτός παραμένει ο Μπράμπετς όπως και ο Ρουπ που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η αποστολή του ΑΡΗ:

ΝΠΣ Βόλος: Η ζωή χωρίς τους Κλέιμαν και Εσκοβάλ

Είναι το πρώτο ματς για τους Θεσσαλούς μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με την υπόθεση στην οποία πρωταγωνίστησαν οι δύο παίκτες και κυρίως ο Ισραηλινός κίπερ, αποτελώντας αμφότεροι παρελθόν για τους Θεσσαλούς.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλου:

 

Η «ταυτότητα» του αγώνα

5η αγωνιστική πλέι οφ Stoiximan Super League

ΝΠΣ Βόλος-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Πανθεσσαλικό Στάδιο»

17:30, Cosmote Sport

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Κωνσταντίνος Πιερακκάκης (Αθηνών)

VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθός VAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα