Μπέιλ: "Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις αποδοκιμασίες"

από Γιώργος Γκάτος

Στην παραδοχή ότι τα γιουχαρίσματα είναι μέρος του ποδοσφαίρου προχώρησε ο Γκάρεθ Μπέιλ

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να σταματήσει τα γιουχαρίσματα πρός το πρόσωπο του τόνισε πως είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος παρ’όλα αυτά παραδέχτηκε πως ακόμα και οι αποδοκιμασίες είναι ένα σκέλος του ποδοσφαίρου.

“Αυτές (σ.σ οι αποδοκιμασίες) είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’αυτό. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να μην συμβαίνει καθόλου”, δήλωσε αρχικά ο Ουαλός σούπερ σταρ.

Η “βασίλισσα της Ευρώπης” κατάφερε να επικρατήσει σκορ με 3-1 στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τον Μπέιλ να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ κάνοντας κούρσα “δρομέα” όμως αυτό που μετράει γι’αυτόν ήταν μόνο η νίκη.

“Το πιο σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι η νίκη και οι τρείς βαθμοί. Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν”, είπε χαρακτηριστικά ο 28χρονος παίκτης.

Φυσικά το “βάρος” που έχει πέσει στις πλάτες του Μπέιλ είναι αρκετά μεγάλο δεδομένης της απουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, και οι οπαδοί της βασίλισσας σαφέστατα περίμεναν περισσότερα πράγματα από τον πρώην παίκτη της Τότεναμ, ειδικά στις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες της (1-1 με την Λεβάντε και 2-2 με τη Βαλένθια).

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα