"Θέλω να ζήσω τα μεγάλα χρόνια που έχει μπροστά του αυτός ο σύλλογος"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Σύμφωνα με τα δικά του λόγια ο στόχος του είναι το να κερδίσει το πρωτάθλημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο έμπειρος στράικερ των «ροχιμπλάνκος», Φερνάντο Τόρες, έπρεπε πάντα να προσπεράσει τα «εμπόδια» σημαντικών ποδοσφαιριστών και να γίνει απαραίτητος στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ακόμα κι αν φέτος η Ατλέτι (λόγω της τιμωρίας που της επιβλήθηκε από τη FIFA) δεν μπόρεσε να κάνει κάποια προσθήκη στο ρόστερ της, πάλι ο El Nino έχει να παλέψει για τη θέση του, απέναντι στους Κορέα, Βιέτο και Γκαμεϊρό. Πόσο μάλλον αν τον Γενάρη «προσγειωθεί» στη Μαδρίτης και ο Ντιέγκο Κόστα. 

Πιστεύει όμως στις δυνατότητές του. «Ποτέ δεν ήταν εύκολο, από τότε που ξεκίνησα. Είχα τους Κίκο, Σάλβα. Στην Αγγλία ο ανταγωνισμός με έκανε πιο δυνατό, ξεκινούσα πάντα από μειονεκτική θέση και στο τέλος επειδή είμαι πεισματάρης κατέληγα να παίζω», ήταν τα λόγια του Ισπανού άσου μετά το τέλος της αναμέτρησης των «Ινδιάνων» ενάντια στην Μάλαγα στην πρεμιέρα του Metropolitano. 

Και για το κατά πόσο φέτος η θέση του μπορεί να παραμείνει σημαντική δήλωσε: «Νιώθω πως μπορώ να παίξω, να αγωνίζομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου. Όταν δεν θα είναι αυτό μια πραγματική επιλογή, θα μιλήσουμε για κάτι άλλο. Θέλω να προπονούμαι για να παίζω, να δουλεύω και να επωφελούμαι από το χρόνο που μου δίνεται ώστε να παίζω παραπάνω. Θέλω να ζήσω τα μεγάλα χρόνια που έχει μπροστά του ακόμα αυτός ο σύλλογος. Το να μην αγωνιστώ σε 2 παιχνίδια δεν θα με κάνει να κατεβάσω τα χέρια, γιατί αν το κάνω και μου ζητηθεί να παίξω δεν θα είμαι προετοιμασμένος».

Προτεινόμενα Άρθρα