Άλλο φιλικό, άλλο επίσημο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δίνει σε λίγες ώρες το πρώτο επίσημο ματς της φετινής σεζόν και αποκλειστικός του στόχος είναι η νίκη.

Οι “κίτρινοι” από την ημέρα που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, δώσανε ορισμένα φιλικά και πλέον έφτασε η ώρα να παίξουν και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Στόχος της ομάδας του Δημήτρη Σπανού είναι η νίκη που θα την χρίσει εξ’ αρχής φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και θα της δώσει ψυχολογία για την συνέχεια.

Ένα ακόμη στοιχείο που θέλει να δει σήμερα από τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του ΑΡΗ, είναι η συγκέντρωση. Την επόμενη εβδομάδα, η ομάδα θα παίξει φιλικό με την Μπόκα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το οποίο θα φορέσει και πάλι τα γιορτινά του γι’ αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Η παρουσία του Νίκου Γκάλη θα κάνει ακόμη πιο φαντασμαγορική την ατμόσφαιρα και άπαντες περιμένουν να ζήσουν αυτές τις στιγμές. Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όμως, προέχει η αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, προέχει η νίκη, προέχει η θετική αγωνιστική παρουσία.

Αυτό λοιπόν που ζήτησε ο Δημήτρης Σπανός από τους αθλητές του είναι να διαγράψουν τα πάντα από το μυαλό τους και να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στην σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο και να βγάλουν στο γήπεδο όλα εκείνα τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα