Πιάνει δουλειά ο Φριλίγγος

από AllAboutARIS

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο πολύπειρος Στάθης Φριλίγγος για να αναλάβει τα καθήκοντά του .

Ήταν από την αρχή ο εκλεκτός του Παύλου Μυροφορίδη για τη χηρεύουσα θέση- μετά την απομάκρυνση Κάκαλη- του γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και όπως όλα δείχνουν είναι ζήτημα ωρών να αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Ο λόγος για τον επί σειρά ετών γενικό αρχηγό του Απόλλωνα Σμύρνης Στάθη Φριλίγγο που θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στον ΑΡΗ μετά το οκ που έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο έμπειρος παράγοντας, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε χθες με τον Παύλο Μυροφορίδη και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ για να επισημοποιηθεί η συνεργασία.

Ο Φριλίγγος θα έχει καθημερινή παρουσία στο Νέο Ρύσιο ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού και του Παύλου Μυροφορίδη, θα βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές για οτιδήποτε χρειάζονται οι ίδιοι είτε η ομάδα και φυσικά θα κάθεται και στον πάγκο της ομάδας στους αγώνες.

Ο Φριλλίγος έχει μακρά παρουσία στη συγκεκριμένη θέση επί εποχής Αλαμάνου μάλιστα στον Απόλλωνα και θεωρείται άριστος γνώστης των κανονισμών που διέπουν  ένα ποδοσφιαιρικό αγώνα και φυσικά γνωριμίες από την πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα.

Οι ποδοσφαιριστές ήδη έχουν ενημερωθεί από τον Μυροφορίδη την έλευσή του στην ομάδα και επίκειται η παρουσίασή του στα αποδυτήρια.

Προτεινόμενα Άρθρα