Επτά στα επτά ο… τυφώνας Νάπολι (vid)

από AllAboutARIS

Η Νάπολι μοιάζει με τρένο δίχως φρένα με τους "Παρτενοπέι" να περνάνε εύκολα το εμπόδιο της Κάλιαρι με 3-0 και να γράφουν το επτά στα επτά στη Serie A.

Η κορυφή δεν ζαλίζει τη Νάπολι και τουλάχιστον στο ξεκίνημα δείχνει έτοιμη να κοντράρει στα ίσια τη Γιουβέντους. Οι “Παρτενοπέι” μοιάζουν στη Serie A με… τρένο δίχως φρένα και η Κάλιαρι ήταν δύσκολο να τους βάλει σοβαρά εμπόδια. 

Όπως και έγινε. Με ένα χαλαρό 3-0 οι παίκτες του Σάρι ξεπέρασαν και αυτόν τον σκόπελο, σημειώνοντας την έβδομη νίκη τους σε επτά ματς στη Serie A και περιμένουν το βραδινό αποτέλεσμα της Γιουβέντους στην Αταλάντα για να δουν αν θα είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Νάπολι μπήκε φουριόζα να καθαρίσει από νωρίς το ματς και μόλις στο 4′ έπειτα από έξυπνη πάσα του Μέρτενς, ο Χάμσικ από κοντά άνοιξε το σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε για τους γηπεδούχους με ανάλογο τρόπο. Ρόλο εκτελεστή ανέλαβε αυτή τη φορά ο Μέρτενς, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βέλγου άσου να κάνει το 2-0 και να βάζει στέρεες τις βάσεις της νίκης.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά με την έναρξη του δευτέρου μέρους καθώς ο Κουλιμπαλί με κοντινή προβολή στο 47′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-0 που “κλείδωσε” τη νίκη σε ένα άνετο μεσημέρι για τους Ναπολιτάνους.

Προτεινόμενα Άρθρα