"Διπλό" για Ίντερ

από AllAboutARIS

Με δύο τέρματα του Μαρσέλ Μπρόζοβιτς, η Ίντερ επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Μπενεβέντο και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ο Κροάτης διεθνής επιτελικός μέσος Μαρσέλ Μπρόζοβιτς ήταν «όλα τα λεφτά» για τους «νερατζούρι» στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την νεοφώτιστη και ουραγό Μπενεβέντο, σκοράροντας δύο φορές στα πρώτο μισό του 45λεπτου, με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αντόνιο Καντρέβα στο 19′ και πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ τρία λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, σκοράροντας με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους, Μάρκο Ντ’ Αλεσάντρο, στο 42′, ωστόσο το 2-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, καθώς ο Μάουρο Ικάρντι έχασε μία ασύλληπτη ευκαιρία στο 77′, και επέτρεψε στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να φτάσει τους 19 βαθμούς έπειτα από επτά αγωνιστικές στην Serie A, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Λάτσιο – Σασουόλο 6-1

Καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάτσιο επικράτησε με 6-1 της αδύναμης εκτός έδρας Σασουόλο, δίνοντας συνέχεια στις άνετες νίκες της επί της Ελλάς Βερόνα (3-0) και Ζούλτε Βάρεγκεμ (2-0) την τελευταία εβδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ντομένικο Μπεράρντι στο 27ο λεπτό, ωστόσο τα τέρματα των Λουίς Αλμπέρτο (45+1′, 58′), Στεφάν ντε Φράι (56′), Μάρκο Παρόλο (64′, 70′), Τσίρο Ιμόμπιλε (πεν. 81′) αποκατέστησαν… την τάξη, με τους Ρωμαίους να παραμένουν με το τελικό 6-1 στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εν αναμονή του αγώνα ανάμεσα στην Μίλαν και την Ρόμα (19.00) που τους ακολουθούν.

Κιέβο – Φιορεντίνα 2-1, ΣΠΑΛ – Κροτόνε 1-1, Τορίνο – Ελλάς Βερόνα 2-2

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την Κιέβο επί της Φιορεντίνα στην Βερόνα (2-1), με τα δύο τέρματα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Λούκας Κάστρο (25′, 46′) να ανατρέπουν το προβάδισμα που είχε δώσει στους «Βιόλα» ο ταλαντούχος συμπατριώτης του, Τζιοβάνι Σιμεόνε, μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης. Παρέμειναν ισόβαθμες στα… χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας ΣΠΑΛ και Κροτόνε, μετά την ισοπαλία τους με 1-1 (39′ Αλμπέρτο Παλόσι – 59′ Σίμι) στο «Stadio Paolo Mazza», ενώ σε μια δραματική αναμέτρηση στο Τορίνο, η Ελλάς Βερόνα επέστρεψε από την «κόλαση» του 2-0 και ισοφάρισε την «Γκρανάτα» σε 2-2, με πέναλτι του Τζιαμπάολο Πατσίνι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα Άρθρα