Ήττα για τον Ηρακλή από Καρίτσα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ήττα στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο παιχνίδι που έγινε στην Κατερίνη

Ηταν εξ’΄αρχής γνωστό πως ο σημερινός Ηρακλής, θα παρουσιαστεί ανέτοιμος (έκανε μόλις δύο προπονήσεις), με ένα ελλιπές και άκρως νεανικό ρόστερ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Παρόλα αυτά, οι “κυανόλευκοι” του Σάκη Αναστασιάδη, μη έχοντας άλλη επιλογή και με “όπλο” τους τον ενθουσιασμό, αλλά και την παρουσία των οπαδών τους, έπαιξαν στην Κατερίνη, κόντρα στην ΑΕ Καρίτσας, με στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. 

Οι “κυανόλευκοι”, που αριθμούσαν μόλις 14 παίκτες στο ρόστερ τους (από αύριο θα ξεκινήσει η ενίσχυση τους), πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι, όμως δύο λάθη απειρίας ήταν αυτά που τελικά τους κόστισαν, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 2-0 και να πανηγυρίζουν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα, κόντρα σε έναν ιστορικό αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ γρήγορα το σκορ, με τον Κυρτέγο με κεφαλιά να σκοράρει μόλις στο 6′, ενώ στο 16, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Ο Ηρακλής που στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς, δυσκολεύτηκε να φτιάξει φάσεις και σε μία φάση αδράνειας, είδε τον Τροίρη να σκοράρει στο 54′, κάνοντας το 2-0 που ήταν και τελικό σκορ.

ΑΕ Καρίτσας: Τσιλιγκιρίδης, Βασιούρης, Ραπτόπουλος, Μπαντογιάνης, Τασίδης, Τροίρη, Δαλαμήτρας, Μπέης (83΄ Παπαϊωάννου), Κυπαρίσσης (68΄ Ευαγγελόπουλος), Κυρτέγος (87΄ Μήτρακας) Τσιώμης

Ηρακλής: Γιούδας, Κριτσιάνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης (62΄ Κατσούλης), Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος, Δραγάνης.

Προτεινόμενα Άρθρα